Skiltefirma | Maskiner og materialer - Holbæk & Odsherred

Spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen

5917 1775

Maskiner & materialer

Læs her om nogle af det teknikker og muligheder, vi arbejder med i hverdagen:

 

Solvent print

Vores solventprinter benytter solvente farver, som kendes fra serigrafi. Disse farver giver lang holdbarhed, og kan printes på selvklæbende folier, net- og vinylbannere, duratrans (dias til lysskilte), papir, stof og meget andet.

Du kan læse mere om vores solvent printer her

 

UV-print

Vores UV-printer, der både kan anvendes med flatbed og fra rulle til rulle, kan printe på næsten hvad som helst: Døre og skabslåger, planker, glas, akryl, træ, PVC- og aluminiumsplader, og ikke mindst på PVC-netbannere og vinylbannere.

Du kan læse mere om UV-print her


Materialevalg

Vi har mulighed for at levere skilte mm. i en lang række forskellige materialer, der hver især egner sig til forskellige forhold. Vi vejleder selvfølgelig altid gerne om mulighederne.


Overflader / finish

Overfladebehandling er ofte en vigtig del af specialdesignede produkter, både til dekorative formål og som ekstra beskyttelse. Det ved vi og derfor gør vi meget ud af at vælge den rigtige overflade og finish til alle de produkter, vi leverer.

Som et ofte benyttet skiltefirma har vi stor erfaring og vejleder gerne om valg af overfladebehandling, som sikrer høj kvalitet og forbedrer holdbarheden.

Kontakt os gerne her for en uforligtende snak om din næste skilte-løsning.