Byggepladsskilte og billboards - Lovpligtige skilte til byggepladsen. Holbæk & Odsherred

Spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen

5917 1775

Byggepladsskilte & billboards

Byggepladsskilte er ikke bare lovpligtige, men også en oplagt mulighed for at markedsføre sig.

For byggerier, som varer mere end én dag og hvor entreprisesummen er over DKK 50.000,- inkl. moms, skal der med få undtagelser altid placeres byggepladsskilte ved byggepladserne indeholdende navne på alle involverede danske og udenlandske byggefirmaer.

Byggepladsskilte – eller byggeskilte, som de også kaldes – formidler information om byggeprojektet på en nem og overskuelig måde, men derudover er de naturligvis også en oplagt markedsføringsmulighed for de involverede entreprenører. Ikke mindst fordi lovgivningen siger, at disse skilte skal placeres i en højde og på en måde, så oplysningerne er synlige og let kan læses fra offentligt tilgængelig vej.

Vi rådgiver meget gerne om, hvordan du bedst muligt kan udnytte de muligheder, som et byggepladsskilt giver dig, ligesom vi også gerne kommer og opstiller byggepladsskiltet for dig.

OnPrint Skilteteknik kan levere byggepladsskilte efter mål og i mange forskellige materialer, f.eks. aluminium, PVC og banner-materialer. Vi rådgiver naturligvis gerne omkring udformingen af dine skilte, ligesom vi også kan hjælpe med design og layout, hvis du har behov for det.

Kontakt os meget gerne – så tager vi en uforpligtende samtale om dine skilte-behov.