Folie til bil | Bilreklame | Bildekorationer - Få et tilbud - Holbæk & Odsherred

Spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen

5917 1775

Bilreklame – print & skæring

Med en selvklæbende folie kommer dit budskab ud til endnu flere!

Bilreklamer er en levende og effektiv markedsføring, som giver dig øget opmærksomhed på vejene – din bil bliver simpelthen en rullende reklamesøjle!

Selvklæbende folie og klistermærker til bil

Vi udfører alle bildekorationer udskåret i folie – fx med firmanavn, logo, printede motiver eller fotos.

Vi leverer også folier i specialfarver, og du kan vælge både permanente folier eller folier med kort holdbarhed til din bilreklame.

Vi udfører alle former for bil logoer og anden dekoration og udsmykning af bilen, f.eks firmanavn, printede motiver, specielle farver eller fotos.

Med vores bil folier er mulighederne for bilreklame uendelige, hvad enten du ønsker et varigt resultat eller ønsker en kampagne, der kører i kortere tid.

» Folie kan bruges til at dekorere enkelte dele af bilen, men hos os kan du også få en heldækkende folie til bil – se mere om denne mulighed for bilreklame her.

 

Vi løser alle former for bilreklamer!

Hos OnPrint Skilteteknik løser vi gerne alt fra standardopgaver til komplekse eller krævende specialopgaver – store som små! Til busser, lastbiler og cykler. Kun fantasien og kreativiteten sætter grænser.

Er du i tvivl om, hvilken form for bilreklamer, der er bedst til dit formål, så kontakt os gerne her. Vi er altid behjælpelige med både rådgivning og sparring om dine muligheder for bilreklame og for at synliggøre din forretning på landets veje.