Folie til bil | Total indpakning - Få et tilbud - Holbæk & Odsherred

Spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen

5917 1775

Fuld folie til bil / bilindpakning

Bilreklame: Få maksimal synlighed på vejen med en heldækkende folie til bil!

Vil du for alvor skabe opmærksomhed, så anbefaler vi vores heldækkende folie til bil. Denne form for bilreklame adskiller sig fra den almindelige bildekoration ved, at vi pakker hele bilen ind. Derfor kaldes en fuld folie også for en ”car wrapping” eller en ”bil-indpakning”.

Fordelen ved dette er, at du for alvor kan arbejde med både farver, billeder og logo og på den måde kan sikre dig maksimal opmærksomhed.

Vi tilbyder både indfarvet folie og printede motiver, ligesom vores laminerede print giver motivet i din bil folie dybde, lang holdbarhed og evne til at modstå mekanisk slid og UV-lys.

Folien er desuden let at fjerne igen, hvis det ønskes, hvorfor det også er en oplagt mulighed at bruge denne type bilreklame i forbindelse med særskilte, kortere kampagner, events eller salgsfremstød.

» Klistermærker til bil: Læs mere her

 

Hvad kan lade sig gøre med en bil folie?

Alt.Dét er i hvert fald vores mål. Vi løser derfor gerne komplekse og krævende specialopgaver – store som små – ligesom vi gerne leverer folier i specialfarver, med fotos, med dekorationer mm.

Ingen opgaver er for store eller små og vi rådgiver gerne om dine forskellige muligheder. Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud nu.