Beachflag | Få et tilbud på Beachflag - Holbæk & Odsherred

Spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonen

5917 1775

Beachflag

Beachflag er blevet meget populære og det er ikke uden grund. Idet de jo netop er flag, så virker de meget mere levende og bevægelige end faste skilte og er derfor gode til at skabe stor opmærksomhed.

Beachflag kan bruges både indendørs og udendørs og er velegnede til de fleste formål: På messer for at skabe synlighed for din stand, ved udstillinger og arrangementer, foran butikken eller ved indkørsel til virksomheden! Mulighederne er nærmest uendelige.

Beachflag med mange fordele

Beachflag er desuden nemme at transportere og opstille, hvilket også gør dem egnede til forskellige former for events, f.eks. festivaler, koncerter, udstillinger mm. De vejer næsten ingenting og fylder ikke ret meget, hvorfor de kan placeres de fleste steder.

Beachflag har tryk på begge sider (gennemfarvet print) og findes i mange udformninger og størrelser, høje som lave. Der kan tilkøbes flere forskellige typer fødder/holdere alt efter, hvor de skal bruges – f.eks. jordspyd, sandskrue, krydsfod eller plade.

Som altid sidder vi klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning omkring indkøb af beachflag eller andre former for skilte.